قدیمیها درباره وجه تسمیه رستمآباد چیزی میگفتند که کمتر کسی میداند و آن اینكه ریشه اسمش به خاطر «مرحوم حاجی آخوند رستمآبادی» بوده که در رستمآباد ساکن بود. نكته دیگری که به فکرم میرسد، این است كه مرحوم آقای موسوی که پیشنماز مسجد صاحبالزمان عجلاللهفرجه بود، به من گفت حضرت امام خمینی (ره) قبل از […]
قدیمیها درباره وجه تسمیه رستمآباد چیزی میگفتند که کمتر کسی میداند و آن اینكه ریشه اسمش به خاطر «مرحوم حاجی آخوند رستمآبادی» بوده که در رستمآباد ساکن بود.
نكته دیگری که به فکرم میرسد، این است كه مرحوم آقای موسوی که پیشنماز مسجد صاحبالزمان عجلاللهفرجه بود، به من گفت حضرت امام خمینی (ره) قبل از سال 1342، به خانه ما تشریف آوردند و خواهشی از من کردند و فرمودند که یک نفر من را برای زیارت سر مزار مرحوم حاجی آخوند رستمآبادی ببرد. و من گفتم چشم؛ حاجآقا مهدی شاهآبادی هستند. و شهید آیتالله حاج مهدی شاهآبادی را فرستادم در خدمت مرحوم امام.
شهید حاج مهدی شاهآبادی نقل میکردند که در همین میدان اختیاریه، که الآن خیابان داور شده، مقبرهای بود که رژیم آن را خراب و آنجا را تبدیل به پارک کرد و روی قبر ایشان یک سنگی افتاده بود و یک ایوانی داشت و دری. هنگامی که وارد مقبره شدیم، حضرت امام همان پایین، نعلینهایشان را درآوردند. روی این خرابهها آجرهای چهارگوشی بود، از آنجا آمدند در را باز کردند و بالای سر مزار حاجی آخوند رفتند. آنجا پر از خاک بود، اما معظمٌ له با پای برهنه آمدند و قبر حاج آخوند رستمآبادی را زیارت کردند.
ما با نوه همین حاج آخوند رستمآبادی که مرحوم شد، هممحلی بودیم و کارهای مسجد را انجام میدادیم. با هم خدمت آقای جمارانی رفتیم و گفتیم اینجا امام جماعت نداریم و صحبتی با آقای طباطبایی و چند نفر دیگر کردیم و قرار بر این شد که خدمت شهید آیتالله شاهآبادی برویم. خلاصه رفتیم و از ایشان خواهش کردیم به همین مسجد رستمآباد پایین تشریف بیاورند. ایشان بعدها بهقدری بر ضد رژیم آشوب به پا کردند که آنجا به دهکده انقلاب معروف شد.
راوی: احمد عرفاتی
نظرات